מחפשים הנדימן מומלץ? מצאתם!
מחפשים הנדימן מומלץ? מצאתם! השאירו פרטים ותהנו משירות מהיר:

פירוק ארון קיר

פירוק ארון קיר במחיר זול - יש לכם את הנדימן פלוס! השאירו פרטים או צרו קשר טלפונית וקבלו עד 3 הצעות מחיר לצורך פירוק ארונות קיר ישנים. המשיכו לקרוא וגלו מהו מחיר פירוק ארון קיר ואיך מפרקים אותו.

מהו מחיר פירוק ארון קיר?

טווח המחירים לצורך פירוק ארון קיר נע בין 400 ש"ח ל-500 ש"ח, כך שבפועל מחיר פירוק ארון קיר בממוצע הוא כ-450 ש"ח. זה כולל פירוק, סימון ואריזה של ארון הקיר - ללא הובלה או שינוע שלו מחוץ לחדר.

מחיר פירוק ארון קיר בממוצע

מחיר פירוק ארון קיר בממוצע: 450 ₪

טווח מחיר גבוה 500 ₪

טווח מחיר נמוך 400 ₪


המחיר אומת המחיר נבדק לאחרונה בחודש דצמבר בשנת 2024.

מה עשוי להשפיע על מחיר פירוק ארון קיר?

ישנם מספר פרמטרים אשר משפיעים על מחיר פירוק ארונות הקיר, הנה המרכזיים:

  • וותק הארון - ככל שהארון ישן יותר, כך הוא עשוי להיות מורכב יותר לפירוק, כאשר סוגי הברגים ישנים, חלודים ואף נשברים וכן, טכניקות החיבור של פעם לעומת היום קשות יותר להבנה ולפירוק.
     
  • שטח הפירוק - אם מדובר על חדר קטן או חדר עמוס, זה מקשה על עבודתו של ההנדימן, כי גישה מוגבלת לחלקים מסויימים בארון עשוים לגרום לכך שהפירוק יהיה מורכב יותר וייקח יותר זמן.
     
  • גודל הארון - כמובן, ככל שהארון גדול יותר - כך המחיר יהיה בהתאם, לא תשלמו אותו מחיר בעבור ארון בגודל 2 מטרים כמו לפרק ארון של 5 מטרים. אם לא מיותר לציין - גם הגובה הוא פרמטר במחיר.
     
  • אלמנטים בארון - כמה שיותר מדפים, מגירות וכדומה, כך ייקח יותר זמן לפרק את הארון, לכן ככל שיש יותר מודולריות, צריך להבין שמחיר פירוק ארון הקיר יהיה יקר יותר.
     

פירוק ארון קיר

פירוק ארון קיר ישן - האם אפשר להרכיב?

לרוב אחרי פירוק ארון קיר ישן יהיה קשה מאוד להרכיב אותו בחזרה, בפסקה הבאה נסביר בהרחבה על איך אפשר לפרק ארון קיר ומה השלבים. אבל רק על מנת שתבינו את הנושא הספציפי של ארון קיר ישן, מדובר על עץ מתפורר, ברגים חלודים ולרוב טכניקות בניה שנעשו בהדבקה. אז לרוב - לא יהיה ניתן להרכיב ארון קיר ישן בחזרה ולכן, אפשר לשבור ולפרק אותו מבלי כוונה להרכבה מחודשת בהמשך.
 

פירוק ארון קיר ישן

איך מפרקים ארון קיר?

יש כמה שלבים, מעט כלים וקצת זמן פנוי שצריך, אז איך מפרקים ארון קיר? קדימה בואו נתחיל:

  • תארגנו לכם: פטיש קטן, מברגה, מברג, טוש, ניילון לעטיפה ושקית קטנה לברגים.
     
  • מתחילים בסימון: אם אתם מתכוונים להרכיב את ארון הקיר בהמשך, אז תחילה צריך לדעת איך להרכיב לאחר הפירוק - לכן, מתחילים בסימון החלקים. מה שנעשה הוא באמצעות מספרים נסמן איזה חלקים צמודים אחד לשני, כל התממשקות של ברגים בין לוחות עץ, נסמן עם מספר - כך נדע איזה חלק לחבר לאחר הפירוק.
     
  • יאללה, מפרקים: אחרי שהכל מסומן, מתחילים לפרק את הארון, מתחילים בחלקים שנמצאים למעלה ובמדפים, אבל שמים לב לתמיכה של הארון ולא מפרקים מבלי להסתכל איפה שווי המשקל של הארון עומד. אנחנו לא יכולים לתת לכם את הדגש בדיוק מאיפה לפרק, כי כל ארון בנוי בצורה אחרת. אז מתחילים מלמעלה, עובדים על המדפים ולפעמים צריכים גם יד נוספת שתחזיק את אחד הדפנות על מנת שהארון לא יישבר בגלל חוסר שווי משקל.
     
  • קדימה לארוז: את כל הברגים רצוי לארוז בשקית ניילון נפרדת. ואת חלקי הארון לחלק לפי גדלים, בדרך כלל מדפים יהיו יחדיו, צדדי הארן, חלק עליון, ותחתון - את כולם נארוז בנפרד, באמצעות ניילון חזק. הדביקו את שקית הברגים לאחד מחבילות העצים שהכנתם וזהו - אפשר ללכת לשתות קפה. אגב, שיטה זו מתאימה גם בעבור פירוק ארון הזזה.